Yaratıcı Tasarımlar

Peki ya, Prensesler Sakallı Olsaydı!

İllüstrasyon tasarımcısı Adam Ellis küçüklüğümüzden beri izlediğimiz çizgi film prenseslerini sakallı olarak yeniden hayata geçirdi.

Sindirella, Güzel ve Çirkin, Küçük Denizkızı ve daha bir çok kahramanın sakallı olarak yer aldığı bu proje “iyi ki onları böyle tanımamışız” dedirtecek türden.

Sakal eklemelerini sonradan yapan tasarımcı bunu sakalsız kasım etkinlikleri için hazırladığını söylüyor.

Sakalsız Kasım, diğer bir ismiyle Movember olarak bilinen bu etkinlik, erkeklerin kasım ayında farklı sakal traşı olmalasıyla gerçekleşiyor.

Böyle bir etkinlik olduğunu bizde yeni öğrendik.

sakalli-disney-kahramani-alice

sakalli-disney-kahramani-alladin

sakalli-disney-kahramani-atlatis

sakalli-disney-kahramani-Beauty-and-the-Beard

sakalli-disney-kahramani-Beauty

sakalli-disney-kahramani-chellera

sakalli-disney-kahramani-Lion-Beard

sakalli-disney-kahramani-Mermaid

sakalli-disney-kahramani-Mu-Long

sakalli-disney-kahramani-pokahontas

sakalli-disney-kahramani-prenses-ve-kurbaga

sakalli-disney-kahramani-Princess

Tasarım & Dijital Pazarlama

İşletmeniz için tasarım mı yaptırmak istiyorsunuz?

Bu sitedeki örnek tasarımları işletmenize özel uyarlayabilir, dijital pazarlama süreçlerinizi birlikte yönetebiliriz.

Hemen İletişime Geçin →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.