Illustrator, Ücretsiz Kaynaklar

2016 Takvimi Türkçe Vektörel

2016 yılına yaklaşmamızla birlikte vektörel 2016 takvimine olan ihtiyacımız giderek artıyor. Bir proje için daha önce hazırladığımız takvimi 2016 için düzenledik ve düzenlemişken gencgrafiker.com’u ziyaret eden ve ihtiyacı olan arkadaşlarımızda bu Türkçe vektörel 2016 takviminden faydalansın istedik.

Daha önceki senelerde sunduğumuz 2014 ve 2015 takviminin benzeri olan bu 2016 takvimi, tamamen vektörel ve kullanılan fontlar bozulmamış şekilde. İsterseniz fontları değiştirebilir, düzeltmeler yapabilir ve işaretlenen günleri belirgin yapmak adına ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.

Takvim içinde kullandığımız font son zamanlarda oldukça sevilerek kullanılan Open Sans. Eğer bu font bilgisayarınızda bulunmuyorsa takvimle ilgili yazdığımız bir önceki konularda bu fontu sizinle paylaşmıştık.

2016-takvimi-hazir

2016 takviminin vektörel halini ve masaüstünüzde kullanmanız için hazırladığımız JPG formatını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Vektörel 2015 takvimini .AI formatında buradaki linkten indirebilirsiniz. Eğer isterseniz masaüstünüz için hazırlanan 1920x1080px boyutundaki .JPG görselini de buradaki linkten indirerek wallpaper olarak kullanabilirsiniz.

wallpaper-2016-takvimi-1

wallpaper-2016-takvimi-2

2016-takvimi-kare

Tüm herkese keyifli tasarımlar.

16 Yorumla 2016 Takvimi Türkçe Vektörel

    1. Merhaba çalışma illustrator ile hazırlandığı için ai ve pdf formatında sunulmaktadır. Eğer isterseniz ai dosyasını photoshopta açıp düzenleyebilirsiniz.

  1. jpg olanlardaki arka planı(texture) da paylaşır mısınız acaba?
    emeğinize sağlık

    1. merhaba wallpaperların psd’leri bulunmadığı için düzeltme yapamıyorum. ama ai formatını indirip kendi zevkinize göre çalışmayı değiştirebilirsiniz.

  2. iyide kardeşim görsellerdeki ile ai dosyasında gelen aynı değilki.. Ocak 1 salıdan başlıyor..

  3. Merhaba;
    Tasarımda takwim numaralarının arasındaki mesafeleri otomatik olarak açmanın bir yolu varmıdır acep?

  4. Merhaba kendimize özel bir takvim yapmaya çalışıyoruz ama hayatımda hiç AI kullanmadım. Portable versiyonu indirip senin çalışmanı açtım ancak istediğim günleri nasıl işaretleyebilirim ? Yani mesela Ocak ayında sadece 25’inin etrafının kırmızı olmasını istiyorum. Ama mesela sen ayın 1’ini resmi tatil diye kırmızılandırmışsın. Ben 1’inden silip 25’ine bu kırmızı işaretlemeyi nasıl yapabilirim ? veya benim için bunu hızlıca yapabilir misin ? Ama her ay 1 gün bunu yapacağım için öğrensem daha iyi olacak. Yardım bekliyorum bugün içinde acil maalesef. Teşekkürler.

  5. Yahu o kadar takvim yapmışsınız tasarımları da güzel hoş ancak neden haftaları koymadınız. Haftaları da belirten bir takvim paylaşırsanız indirip kullanacağım.

    1. merhabalar, önce içeriği okumak lazım linki görebilmek için, okumadan tasarımcı olmanın zararları bunlar.

    1. evet yakın zamanda hazırlayacağım. Biliyorum biraz gecikti fakat işlerim çok yoğun bu aralar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.